9.12.14

Testimoni Larome

Assalammualaikum.
Sebahagian daripada testimoni larome.
Mari cuba larome tanpa was was lagi.
whatapp 01133066303 utk order atau sebarang pertanyaan.
















1.12.14

Cara hilangkan stretch mark selepas bersalin

Assalammualaikum,

Alhamdulilah mira baru selamat melahirkan anak 5 bulan lepas, badan setakat ini memang sihat cuma masalahnya sekarang tinggal stretch mark la.huhu susah gilaaa nak hilangkan stretch mark ni. dah macam macam minyak letak kat perut ni.tapi sama jugak.huhu kadang kadang rasa malu nak tengok cermin sebab nampak perut buruk.haha 

Disebabkan stretch mark ni la mira mencuba produk L'AROME ni. sebab ada nampak post di IG pasal produk ni boleh hilangkan stretch mark. Jadinya, lepas bodek bodek suami sikit, dapatlah beli sebotol larome ni. (menyesal beli sebotol!patut beli 4 botol terus!haha)

Alhamdulilah stretch mark mira dah pudar sikit :) *i'm a happy ummi!chicken dance!* 
sebabnya larome ni ada apple stem cell yang membantu menghilangkan stretch mark ni semua. Best kan?

sekarang baru beli lagi 4 botol dan jadi ahli terus sebab produk ni betul betul berkesan. Dengan izin Allah jugak :D

Jom hilangkan stretch mark anda!barulah sedap sikit mata suami melihat.hihi
nak order l'arome ni boleh whatsapp mira- 01133066303
mira akan guide cara yang betul untuk pakai larome ni.heee jom melarome!



Ini ialah testimoni pengguna larome selepas 15 hari sapu larome ni *sapu 2 kali sehari je pon*
Nanti mira post banyak lagi pasal testimoni pengguna larome ni :D

YBS tu stand for Yumna Beauty Shop
sebab nama anak mira Yumna Az Zahra.
semalam genap 5 bulan si bulat ni.
semoga jadi anak yang solehah ye sayang.

Yumna pesan: cepat order larome kat ummi kita.hehe