18.6.14

Usaha mendapatkan baby

assalammualaikum,

post kali ni nak share sikit testimoni akak ni yang baru mengamalkan Qaseh Gold sebanyak 2 botol dan alhamdulilah dikurniakan rezeki mengandung. Allah, bahagianya rasa kan. Yang penting, banyakkan berdoa pada Allah untuk dapatkan zuriat. InsyaAllah.



Jom cuba ikhtiar dapatkan baby dengan mengamalkan Qaseh Gold ni, kandungan utamanya ialah madu dan kurma serta pelbagai lagi makanan sunnah. Bukan setakat orang yang berikhtiar nak dapatkan baby je boleh ambil Qaseh Gold ni, semua orang pon boleh, kata makanan sunnah kan. InsyaAllah Qaseh Gold membantu untuk merawat masalah dibawah,

  • Masalah resdung
  • Merawat gastrik
  • Mengelakkan sembelit
  • Merawat buasir
  • Merawat asma
  • Merawat gout
  • Merawat migrain

Dah hampir 4 botol mira amalkan Qaseh Gold ni dan alhamdulilah membantu sangat bagi tenaga sepanjang pregnant ni, masa dah 38 minggu pregnant, ramai yang mcm tak percaya sebab jalan aktif semacam je, naik tangga pon kurang mengah. Alhamdulilah dengan izin Allah jugak. Doakan mira bersalin dengan selamat ye semua, mira minta maaf kalau ada buat salah pada sesiapa, halalkan makan minum mira. Allahu, tak sabarnya nak jumpa baby :)

Sesiapa nak order or tanya lebih details lagi boleh contact mira ye,

whatsapp: 0134025585 
email: nurulamiragani@gmail.com