15.5.14

Qaseh Gold Adinda

assalamualaikum,

Post kali ni nak cerita pasal makanan sunnah yang mira amalkan sepanjang pregnant ni. Tapi nak tekankan kat sini produk ni sebagai salah satu ikhtiar sahaja, yang menyembuhkan kita mestilah Allah swt kan :)
Qaseh Gold Adinda ni bukan untuk orang mengandung je, sesiapa nak makan untuk makanan kesihatan pon boleh ambil Adinda ni.tehee.Terima kaseh kak yus sebab kenalkan adinda ni kat mira :D

Alhamdulilah mira start ambil qaseh qold adinda ni masa 1st trimester lagi sekali dengan set mengandung shaklee. Semalam baru ambil stok dari stokis tambah stok lagi dan belikan untuk kawan yang ambil qaseh gold adinda ni. Ok meh sini mira cerita sikit apa yang best Qaseh Gold Adinda ni.

Qaseh Gold Adinda ni dirumus dengan madu, kurma, habbatus sauda, buah tiin (fig), minyak zaitun, saffron dan air zam-zam bersama herba lain. Qaseh Adinda juga dicampur dengan herba khusus untuk wanita iaitu manjakani, pegaga dan buah markisa. Haa syok kan, sekali makan boleh dapat semua khasiat dari makanan sunnah ni. Rasa dia pon sedap!rasa manis manis madu.

Qaseh Gold Adinda ni berfungsi untuk:
  1. Memudahkan pengambilan makanan sunnah harian
  2. Menambah tenaga
  3. Mencerdaskan minda
  4. Membuang toksin
  5. Melancarkan penyerapan dan perkumuhan
  6. Meningkatkan sistem imun
  7. Memperbaiki perjalanan darah dan sistem saraf
  8. Mempercepatkan penyembuhan
  9. Menstabilkan mood
  10. Menstabilkan hormon
* Qaseh selamat digunakan oleh seisi keluarga bermula usia 3 tahun. Sangat sesuai untuk wanita hamil, sedang berpantang dan menyusu kerana bahannya yang semulajadi. Yang dan kahwin dan sedang mencuba mendapatkan zuriat pon sesuai ambil Qaseh Gold ni.InsyaAllah :)

yang ni botol ke tiga dah mira makan. 2 sudu pagi 2 sudu malam :)

Jadi sesiapa yang berminat nak cuba amalkan makanan sunnah ni, contact mira terus tau.Oh btw, Adinda ni khusus untuk perempuan, untuk lelaki namanya Qaseh Gold Kekanda dan budak budak punya namanya Qaseh Gold Junior. Nanti next post mira cerita details lagi pasal kekanda dan junior pulak ye. eh tapi kalau nak tahu cepat, message/whatsapp mira je terus.

Ummi Mira
0134025585
email; nurulamiragani@gmail.com
https://www.facebook.com/nurulamiragani

No comments: