21.5.14

madu dan Qaseh Gold

Assalammualaikum.

Nak cerita pasal madu pulak hari ni. Madu dan kurma ialah ramuan utama dalam Qaseh Gold. Senang je nak amalkan, setiap pagi mira akan ambil Qaseh Gold Adinda ni 2 sudu sebelum sarapan dan 2 sudu malam sebelum tidur. Barulah terasa bertenaga nak pergi kerja, alhamdulilah masa kerja pon takdelah rasa mengantuk yang amat sangat.hihi macam sekarang ni dah 34 minggu pregnant, baby bump dah besar tapi alhamdulilah boleh naik dan turun tangga 3 tingkat setiap hari.exercise biar senang beranak!hehe 

Madu ni memang banyak membantu dalam membekalkan tenaga. pastu untuk kurang berat badan pon dia boleh tolong sebabnya kandungan madu ni ada banyak sumber nutrien yang membantu kurangkan berat badan. Syok tak?hihi tapi kan macam susah nak cari madu asli sekarang, so cubalah ambil Qaseh Gold ni sebab memang ramuan utama dia madu. Belum masuk ramuan makanan sunnah yang lain lagi. takpe kita cerita satu satu nanti ok :)

Qaseh Gold kekanda, adinda dan junior semua pon ada madu sebagai ramuan utama.

nak order boleh whatsapp or message mira- 0134025585
nurulamiragani@gmail.com

No comments: