20.12.13

custom made veil -order by Najwa

assalammualaikum.

alhamdulilah siap jugak veil utk si wawa ni. terima kasih suami tolong byk :D
veil untuk majlis resepsi najwa pada 21 Dec 2013. semoga perkahwinan diberkati Allah dan semoga bercinta hingga ke syurga.ececece 

gambar full insyaAllah nanti akan dimasukkan dalam page fb : miralicious
berminat nak order?
email ke nurulamiragani@gmail.com untuk dapatkan harga promosi :D

semoga Allah redha :)



12.12.13

custom made veil

assalammualaikum,

alhamdulilah, dah buat page untuk miralicious yang jual custom made veil untuk bakal bakal pengantin, so buat bakal bakal pengantin boleh lah terjah page saya. gambar tak banyak lagi but insyaAllah will keep update lagi *semangat!


this one untuk engagement kawan baik saya
selamat bertunang comot! i love you hihi
semoga Allah permudahkan segalanya sampai la ke kahwin nanti. tak sabar nak tgk ko kahwin

like fb miralicious ye! terima kasih semua!

4.12.13

ummi to be :)

assalammualaikum,

one word, alhamdulilah :)
insyaAllah tahun depan ada baby! tak sabar nya ummi nak jumpa anak ummi ni, yang baik setiap masa sebab takde morning sickness.hihihi 

dear suami, 
terima kasih sebab tolong buat kerja rumah semua. *i love you. hihi alhamdulilah dapat suami baik, rajin, berdedikasi, handsome macam ni #ayatbodek

ok cepat keluar baby!can't wait!haha walaupon berapa bulan je lagi :)

7 weeks :)
ok memang tak nampak kat sini tapi masa scan nampak heartbeat ok. *nangis

semoga anak ummi ni sentiasa sihat dalam perut ummi yang ganas sokmo ni. amin :)