12.12.13

custom made veil

assalammualaikum,

alhamdulilah, dah buat page untuk miralicious yang jual custom made veil untuk bakal bakal pengantin, so buat bakal bakal pengantin boleh lah terjah page saya. gambar tak banyak lagi but insyaAllah will keep update lagi *semangat!


this one untuk engagement kawan baik saya
selamat bertunang comot! i love you hihi
semoga Allah permudahkan segalanya sampai la ke kahwin nanti. tak sabar nak tgk ko kahwin

like fb miralicious ye! terima kasih semua!

2 comments:

comot said...

thanks bong! aku tak sabar nak tgk baby ko! hehehe :)

nurul amira said...

@comot tolong la ko kawen jgn clash ngan aku deliver ke pantang ke.please please.hehe