20.12.13

custom made veil -order by Najwa

assalammualaikum.

alhamdulilah siap jugak veil utk si wawa ni. terima kasih suami tolong byk :D
veil untuk majlis resepsi najwa pada 21 Dec 2013. semoga perkahwinan diberkati Allah dan semoga bercinta hingga ke syurga.ececece 

gambar full insyaAllah nanti akan dimasukkan dalam page fb : miralicious
berminat nak order?
email ke nurulamiragani@gmail.com untuk dapatkan harga promosi :D

semoga Allah redha :)



12.12.13

custom made veil

assalammualaikum,

alhamdulilah, dah buat page untuk miralicious yang jual custom made veil untuk bakal bakal pengantin, so buat bakal bakal pengantin boleh lah terjah page saya. gambar tak banyak lagi but insyaAllah will keep update lagi *semangat!


this one untuk engagement kawan baik saya
selamat bertunang comot! i love you hihi
semoga Allah permudahkan segalanya sampai la ke kahwin nanti. tak sabar nak tgk ko kahwin

like fb miralicious ye! terima kasih semua!

4.12.13

ummi to be :)

assalammualaikum,

one word, alhamdulilah :)
insyaAllah tahun depan ada baby! tak sabar nya ummi nak jumpa anak ummi ni, yang baik setiap masa sebab takde morning sickness.hihihi 

dear suami, 
terima kasih sebab tolong buat kerja rumah semua. *i love you. hihi alhamdulilah dapat suami baik, rajin, berdedikasi, handsome macam ni #ayatbodek

ok cepat keluar baby!can't wait!haha walaupon berapa bulan je lagi :)

7 weeks :)
ok memang tak nampak kat sini tapi masa scan nampak heartbeat ok. *nangis

semoga anak ummi ni sentiasa sihat dalam perut ummi yang ganas sokmo ni. amin :)



25.9.13

#Hadith1: Kalimah Tayyibah


assalammualaikum.
mari bersama sama kita amalkan Al-Quran dan Hadis Rasulullah s.a.w. InsyaAllah :)


Sumber hadith




Semoga Allah sentiasa tingkatkan iman kita dan semoga kita tergolong dari golongan orang yang beriman di akhirat nanti. Amin 

InsyaAllah next post untuk hadis ke 2 pula.
doakan saya sentiasa istiqamah update blog.hihi







20.9.13

TRUST ALLAH

assalammualaikum.

peringatan: percaya pada Allah




4.9.13

married to you

assalammualaikum,


now i'm married to you, muhammad syahrul akmal bin hussin

tak sabar nak dapat gambar yang lain.
quick update: i'm a happy wife.thank you Allah :)

**thinking of doing a veil business.may Allah ease everything



1.8.13

Walimatul Urus

assalammualaikum,


InsyaAllah 18 Ogos ni majlis pernikahan saya dan bakal suami,
saya ingin menjemput semua kawan kawan ke majlis perkahwinan kami berdua.
siapa nak kad bagitahu :)

Doakan semuanya berjalan lancar dan majlis nanti diberkati Allah S.W.T.amin
oh ye sekali harung jela.nak wish semua followers/silent reader 

SELAMAT HARI RAYA
saya minta maaf jika ada terkasar bahasa,buat tersinggung hati ke, hutang tak bayar ke.haha

**17 hari je lagi.banyak benda belum settle -__-"

24.7.13

Solution to all problems

assalammualaikum,


Jangan ingat Allah masa sedih sahaja, masa kita gembira dan senang kita lupa pada Allah.
Peringatan untuk diri sendiri.huhu



9.7.13

SALAM RAMADHAN

assalammualaikum.
selamat menunaikan ibadah puasa buat kawan kawan semua :)
mari sama sama kuatkan iman.

macam ni pon ada.hihi




18.6.13

Allah punya

assalammualaikum.




Indahnya ciptaan-Mu :)

13.6.13

TIADA MAKNA

assalammualaikum.

sumber gambar : klik sini 

tiada makna apa apa cuma suka dengan gambar ini. its cute :)
ok bye!






7.6.13

najwa zolkifli kahwin

assalammualaikum..

najwa zolkifli, tahniah dah kahwin pon kawan aku yang sorang ni :)
semoga jadi isteri solehah, jaga suami baik baik dan semoga berbahagia sampai ke syurga..haha tak tahu nak cakap apa..sebenarnya nak pos gambar je kat blog ni :P

comel :)


pelamin cantik

amy kebiruan

dengan maryam yang cantik.
jalan jalan di Quensbay makan laksa penang, char kuew teow dan sate ikan
lama gila tak makan sate ikan

terima kasih en.driver :)

"Congratulations. May Allah swt bless your marriage and keep you healthy and happy always"

**dup dap dup dap. dah tak lama jugak ni :)





22.5.13

hari jubah #20052013

assalammualaikum.
alhamdulilah.thank you Allah :)


ini untuk arwah abah dan mak.walaupun tak dapat kelas pertama.hee

terima kasih mak, along, ika, abg ijad, pia, farhana sebab datang :)


ok let's the picture beginnnn.....


muka lepas nervous naik atas pentas

sayang mak :)

dari kanan- wawa, amy, budak sememeh, maryam

hikhik dengan tunang yang sememeh pakai selipar *gambar telah di crop

aura pengantin.muka bersih berseri seri ecece..haha
dapat duduk belakang tunang :)

 
along dan ika.dapat bebear besar..hihi

terima kasih korang :) nisa nanti belanja makan! *harap harap dia baca

bakal abang ipar dan along :)

kawan gosip, project team dari sem 2,kawan baik

that's it.konvo sudah, kena bekerja dengan lebih rajin.moga Allah redha :)

21.3.13

tunang dengan dinosaur

salam.. 
ye saya bertunang dengan dinosaur.


 
:)

muka tu takleh nak bulat lagi kan?


tapi lupa nak tangkap gambar dengan dinosaur tu..takleh nak tunjuk bukti dia tu dinosaur
satu pon takde gambar dia..haha kahwin nanti baru tangkap banyak banyak..
okbye

thank you Allah :)

17.3.13

Nuffnang's Youth Credit Card

Assalammualaikum..

Here's my design for Nuffnang's Youth credit card contest..


I name this card,

"Like a Youth" 


"Like a Youth" as like a sir meme in 9gag..9gag is famous especially for the Y generation and that's why i put the feel like a sir meme in this card..or actually i'm too addicted with 9gag?

This card actually is transparent as you can see in the second picture: Like a Youth-2 (ke tak nampak transparent?)..For more details you can right click and save then view it by yourself..hihi


I choose "I'M YOUTH, I'M JOY" phrases because as a youth, i feel like i'm a joy myself..(is it true mira?)
Like a Youth-1




Like a Youth-2
isn't it cool?


win like a sir
(ok sila lempang saya)

ok wish me luck :)