6.12.12

DIY dinosaur card

assalammualaikum..

akibat kerja yang tak banyak sangat dekat office ni, kerja saya hanyalah google google dan google..
google dah sebati dengan diri ini..
jadi satu hari ni, google punya google terjumpa laa pasal quilling ni..
semua comel comel sangat..geram weh!
so akibat tak tahan dengan ke'cute'an benda benda ni saya pon orderlah online starter pack utk quilling..
boleh beli kat sini 

jadi inilah hasilnya..my very first quilling
kad ni utk birthday boy yang suka macam dinosaur..eh suka ke?
comel tak?





kat bulat tu letak laa happy birthday ke apa ke..
haha comel nya..ok puji diri sendiri
eh dah rasa comel puji laa kan..haha

ok siapa nak order kad dari saya? :P

4 comments:

Syat0za Zai said...

comel :D

nurul amira said...

@Syat0za Zai hehe terima kasih :)

munna said...

comel je kak munna tgk dino tu...

nurul amira said...

@munna hehe mestilaa comel :P