plushie: DINOSAUR

12:08 PM

assalammualaikum..


comel tak?hihi
my very first plushie :)
dah rindu dino sebab bagi kat birthday boy..
nak minta balik boleh tak?haha

agak agak ada tak orang nak order..
dalam gambar nampak comel tapi bila tengok jahitan sebenar..aduh
ok fail memang fail pon kau menjahit mira kalau nak buat jual..
tapi takpe
practice makes perfect right?

anyway,
SELAMAT HARI JADI AWAK :)


peringatan: lagi 12 hari nak habis internship ni..woohoo!


You Might Also Like

2 comments

  1. Hehe terima kasih awak :) dino pn dah rindu kt awak..hihi

    ReplyDelete
  2. syahrul: haha mestila..sy tuan sebenar dia :P

    ReplyDelete