11.10.12

Kad Diskaun Siswa 1Malaysia (KADS1M)

assalammualaikum..

alhamdulillah sudah dapat kad diskaun siswa 1Malaysia tu :) *terima kasih kak sa tolong ambilkan..ingatkan kena at least ada setahun lagi belajar baru dapat sebab sekarang tinggal last sem tapi still ada nama jugak..kad ni expired december 2014..hehe rejeki namanya..haha 



sumber: google
*sekadar gambar hiasan*

Chicken Soondubu Jigae Set + Peach Tea @ RM16.90nett

ingat minggu ni nak pergi makan kat Dubu Dubu Seoul Food bolehlah testing kad ni..berbaloi ke tak ntah sebab bukannya tahu harga asal dia berapa..haha nak try jugak..tak kira..

firefly pon dapat diskaun juga kalau guna KADS1M ni..50% off..bolehlah nak pergi honeymoon holiday nanti..hikhik insyaAllah :)

nak tengok senarai syarikat boleh klik kat sini

cc: awak


No comments: