25.8.11

spontaneous thursday #2

Doa hari ke 26 Ramadhan

Ya Allah! Jadikanlah Usaha ku Sebagai Usaha Yang Di syukuri, Dan Dosa-Dosa ku Di ampuni, Amal Perbuatan Ku Diterima, Dan Seluruh Aib ku Di tutupi, Wahai Maha Pendengar Dan Semua Yang Mendengar. 

24.8.11

wordless wednesday #2

assalammualaikum..

[source: tumblr]

22.8.11

suasana di hari raya versi upin ipin

assalammualaikum..


comel kan? ^__^
geram suara adik asyiela putri nie :)

kalau kat kolej setiap malam akan pasang lagu raya..
sebab tak sabar nak balik kampung
tapi bila cuti nie mcm tak heran pulak..hee


kad raya dari wawa :)

maybe sebab igt dah xde orang nak post kad raya sekarang nie
bila dapat ni excited terlebih..haha
terima kasih wawa :)

mood: dah nak raya :)


18.8.11

spontaneous thursday #1

the worst isn't when you are in love with someone who doesn't love you back, it's when you are in love with somebody who used to love you

17.8.11

wordless wednesday #1

assalammualaikum..


[source:google]

15.8.11

selamat hari jadi MAK :)

assalammualaikum..


15082011
selamat hari jadi yang ke 51 kepada mak-Pn. Haslinah bt Yahya :)

semoga mak panjang umar..murah rezeki..bahagia selalu 
anak mak ni tak pandai nak mengarang ayat panjang2..
oke sekian



mira sayang mak <3

alhamdulilah mak dan abah selamat eksiden hari tu..
anak mak nie risau tapi berlagak cool :p

10082011 harijadi abang 
happy birthday bro #mintak2 kau tak baca..hehe

great match between lee chong wei and lin dan :)
mana tak great bila rasa macam dah sakit jantung..

mood: mak saya superMak jugak! :)






11.8.11

K.A.W.A.N

assalammualaikum..
kerinduan melampau pula dekat kawan2 asrama..
sedeh sangat bila dapat tau asrama nak roboh..
mintak2 laa tak jadi
dari f1 sampai f5 kat atpn nie..
read here for more details..

sebenarnya nak kongsi gambar2 nie :)
gambar nie ambil kat fb dan dalam folder yg tetiba rasa nak buka malam nie

#1 form 1-waktu kelas prep 


#2 hari sukan asrama form 1


#3 hari sukan form 1 jugak
muka excited itu sila abaikan


#4 sukan asrama form 5 
eh ke form 4 nie..-__-'


#5 gamelan di aysk
lepas nie maybe dah tak boleh reunion maen gamelan da :(


#6 before pergi sekolah
*muka berseri2 :p


#7 rindu! *kama, faat dan wani
rindu semua..


#8 kene denda cuci kolam ikan sebab tak turun solat subuh :p
kene denda pon happy..haha

Many people will walk in and out of your life, but only true  will leave footprints in your heart." -Eleanor Roosevelt

saya sayang semua kawan saya :)

spy myung wol

assalammualaikum..





drama spy myung wol nie on going lagi..
tengah part best tapi kene tunggu next week pulak..tak sabar!
kalau nak tengok boleh klik kt link atas tu :)
serius best!kene tengok..hee

selamat berpuasa buat semua :)