5.2.11

cara belajar dengan seronok

salam..
haha tajuk macam besh je..
sebenarnya tengah bosan gila studi..
minggu dpn banyak quiz..
xkira lagi assignment,project,bla..bla..bla
cuti macam xcuti je..

tengah2 studi tadi mcm da nak terlelap je..haha
teori bosan oke..
pastue terus lari *over: padahal jalan je msk bilik amek tablet kun..
lukislaa bende nie..
comel tak??

hci: human computer interaction

kan besh kalau msk kelas blaja lukis2 je..haha
padahal mmg waktu kelas ko melukis mira..hee
kls hci nie mcm nak design2 laa..
tp ape bende ntah aku blaja kt kelas nie..
mintak maap puan..
saya tidak boleh focus time tengahari..perut lapar
oke stat merepek..

motif: kene beli coklat nnty..haha
ni saja nak bagi awak dulu..=)

mood: terase tenang bila sudah muntahkan luahkan kt org laen..=)



2.2.11

special entry:selamat harijadi wawa

salam..
entry ni special kepada roomate,classmate,tunang fb saya iaitu Najwa binti Zolkifli..
happy birthday
da 21 tahun da ko..haha
aku muda lagi..*muda beberapa bulan

ok ekceli entry ni dye sendiri yg request..hahaha sengal
naseb baek laa cuti kan..
kalau tgk muka ko dlm bilik xde nye nak post..haha
tepung sudah menanti wawa..*jahat

disebabkan malam tadi ak wish pendek je..
kat sini aku nak membebel wish panjang2..

to wawa:

*ayat biasa
semoga panjang umur
murah rezeki
dapat semua yg ko nak =)
just be urself..hee

*ayat luar biasa
semoga rajen2 kemas bilik..=p
rajen study..jgn ikot ak kalau ak malas..haha
mintak maap kalau ak ade buat slh kt ko..*mcm nak raye plak

gambar kite..*padahal berlambak lagi

sem 2
sem 3

bersama makanan..haha

igt nak doodle utk ko..
tp kemalasan melanda diri ini..hee

mood: K.A.W.A.N =)



1.2.11

lukisan darjah satu

salam..
akibat terlalu lama menunggu untuk pulang ke kampung halaman pada malam ini,
jadinya dengan buruk saya melukis lukisan ini..
dulu2 masa darjah satu mmg suka sangat lukis macam nie..haha
sememeh betol..


haha cantek x??

mood: salah saya ke sume jadi macam nie..??