biskut taik itik

6:29 PM

salam..
balik daripada merempit..
beli ini biskut..
namenya apa ye??
mak cakap tadi biskut taik itik..haha
sebabnya itik jalan2 tertinggal taik kaler oren,putih,pink,hijau n kuning..
haha betol ke??
igt lagi masa dulu time comot2,kecik2 mak balik mesti beli biskut nie lepas tue berebut sume..
owh terasa diri dulu comel..eh2..

agaknya beli sebab kaler dye cantek kan..

sekarang da besar da berlagak xnak makan..hee

lagi 2 hari mahu balik s.alam..
amat tidak sabar mahu bertemu kawan2..
barang masih berselerak..malas

masih memikirkan azam tahun baru..
mungkin xnak ada langsung azam sebab akan lupa jugak..hee

mungkin akan kurang hapdate ini belog kerana masalah internet yg sungguh menyedihkan di kolej melati itu..=_="

mood: tidak boleh nampak langsung bende kuning itu..akan sedeh tetibe..=(

You Might Also Like

16 comments

  1. mesti makan yang warne2 je,yang biskut bawah tinggal dalam balang !ekkekekke

    jom masok ni !

    best of the best contest !

    ReplyDelete
  2. Ehem2 kak :) Sorry kacau. Akak buat Doodle sendiri ke ? Hehe. Please Reply :) Kalau akak buat doodle, akak buat cemane ye ?

    ReplyDelete
  3. @woot-woot
    haha nnty manis sgt kalo xmakan yg bawah tue =)

    ReplyDelete
  4. @Cik Ainaa Mania
    wat sendiri tapi comot2 je..
    saya pon blaja kt youtube je..hee =)

    ReplyDelete
  5. Hehe, oke la tuh. Comel apaa..Akak buat doodle kat mana ?

    ReplyDelete
  6. Huh ? Hadoii, boleh buat tuto tak kak ? Geram sangatt sebab tak tau buat ! XD

    ReplyDelete
  7. kalau dulu mase kecik-kecik mesti makan atas tu je, biskut tak makan haha api biskut nie mmg superb =)

    ReplyDelete
  8. @Cik Ainaa Mania
    err bleh kot..
    tp xreti sgt pon..
    hehe insyaAllah

    ReplyDelete
  9. @zati
    oo yg atas tue panggil api ea??hehe

    ReplyDelete
  10. Thanks kak :) Hehe, cepat2 tau buat Tuto ;) Ainaa mau try :)

    ReplyDelete
  11. @sugar2 kapas strawberry
    manis sgt tp jadi balance kalo makan bawah sekali =)

    ReplyDelete