30.12.10

biskut taik itik

salam..
balik daripada merempit..
beli ini biskut..
namenya apa ye??
mak cakap tadi biskut taik itik..haha
sebabnya itik jalan2 tertinggal taik kaler oren,putih,pink,hijau n kuning..
haha betol ke??
igt lagi masa dulu time comot2,kecik2 mak balik mesti beli biskut nie lepas tue berebut sume..
owh terasa diri dulu comel..eh2..

agaknya beli sebab kaler dye cantek kan..

sekarang da besar da berlagak xnak makan..hee

lagi 2 hari mahu balik s.alam..
amat tidak sabar mahu bertemu kawan2..
barang masih berselerak..malas

masih memikirkan azam tahun baru..
mungkin xnak ada langsung azam sebab akan lupa jugak..hee

mungkin akan kurang hapdate ini belog kerana masalah internet yg sungguh menyedihkan di kolej melati itu..=_="

mood: tidak boleh nampak langsung bende kuning itu..akan sedeh tetibe..=(

16 comments:

woot-woot said...

mesti makan yang warne2 je,yang biskut bawah tinggal dalam balang !ekkekekke

jom masok ni !

best of the best contest !

Cik Ainaa Mania said...

Ehem2 kak :) Sorry kacau. Akak buat Doodle sendiri ke ? Hehe. Please Reply :) Kalau akak buat doodle, akak buat cemane ye ?

nurul amira said...

@woot-woot
haha nnty manis sgt kalo xmakan yg bawah tue =)

nurul amira said...

@Cik Ainaa Mania
wat sendiri tapi comot2 je..
saya pon blaja kt youtube je..hee =)

Cik Ainaa Mania said...

Hehe, oke la tuh. Comel apaa..Akak buat doodle kat mana ?

nurul amira said...

@Cik Ainaa Mania
selalu guna photoshop cs3 je..^__^

Cik Ainaa Mania said...

Huh ? Hadoii, boleh buat tuto tak kak ? Geram sangatt sebab tak tau buat ! XD

zati said...

kalau dulu mase kecik-kecik mesti makan atas tu je, biskut tak makan haha api biskut nie mmg superb =)

nurul amira said...

@Cik Ainaa Mania
err bleh kot..
tp xreti sgt pon..
hehe insyaAllah

nurul amira said...

@zati
oo yg atas tue panggil api ea??hehe

Cik Ainaa Mania said...

Thanks kak :) Hehe, cepat2 tau buat Tuto ;) Ainaa mau try :)

sugar2 kapas strawberry said...

biskut ni topping dia manis kn?

nurul amira said...

@Cik Ainaa Mania
hee insyaAllah =)

nurul amira said...

@sugar2 kapas strawberry
manis sgt tp jadi balance kalo makan bawah sekali =)

saya_arief said...

sedap
;p

nurul amira said...

@saya_arief
sgt..